Genieten bij Hotel Bergrust in Bemelen
Proef de Limburgse gastvrijheid in Hotel Bergrust in Bemelen.
   Al drie generaties legt familie Geurten hier wandelaars,
      fietsers, vakantiegangers en andere levensgenieters in de
         watten op de Bemelerberg.
Ontdek Hotel Bergrust Bemelen
Hotel Bergrust in Bemelen is een gerenommeerd familiehotel dat sinds 1922 haar gasten verwend met een stevige portie Limburgse gastvrijheid.

Over ons


Yvonne en Louk verwelkomen u van harte in hun sfeervolle familiehotel dat al drie generaties met liefde wordt gerund door de familie Geurten op de Bemelerberg. 

“Hotel Bergrust is onze lust en ons leven. We doen niets liever dan gasten verwelkomen in ons hotel en hun het Limburgse Heuvelland laten ervaren zoals wij dat kennen. Ontdek de prachtige natuur, het unieke mergellandschap, grootse evenementen, historische steden en kom ook vooral heerlijk ontspannen en Bourgondisch eten in Bemelen. Genieten van het leven is hier aan de orde van de dag. Welkom in Hotel Bergrust.” – Eigenaar en gastheer Louk Geurten.

Geniet ook van de Limburgse gastvrijheid en ervaar het Heuvelland vanuit een perfecte locatie. De koffie met Limburgse vlaai staat al voor u klaar op ons panoramaterras!

 

“Als derde generatie doen wij er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen in ons prachtige Heuvelland.” – Yvonne Geurten, gastvrouw Hotel Bergrust in BemelenHeeft u nog vragen of wilt u meteen reserveren? 

Bel ons gerust (+31(0)43 4071214) of stuur een e-mail (info@bergrust.nl).

http://http://www.beleef-bemelen.nl/ http://http://www.route.nl/routeplanner?poi=471567 http://http://www.vvvmaastricht.nl/ http://http://www.heuvellandhotels.nl/ http://https://www.facebook.com/HotelBergrust?ref=hl http://http://www.beleef-bemelen.nl/ http://http://www.route.nl/routeplanner?poi=471567 http://http://www.vvvmaastricht.nl/ http://http://www.heuvellandhotels.nl/ http://https://www.facebook.com/HotelBergrust?ref=hl

Contactgegevens:

Hotel Bergrust
Bemelerberg 6
NL-6268 NA Bemelen

Tel: +31 (0)43-4071214
info@bergrust.nl